- Обзор
- Отзывы (0)
Глюкозно-фруктозний сироп – це натуральне підсилювальна речовина, отримане з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розщеплення та осаджування крахмала до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози у фруктозу, сироп піддається очищенню активованим вуглем та іонообмінними смолами, знезаражує на бактерицидних фільтрах з розміром пор 0,45. мкм і концентрують. Грунтуючись на складі ГФС, він практично ідентичний за фізико-хімічними та органолептичними властивостями сахарози, і не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а одержуваний сироп має незмінно гарантовану якість.
Якісні показники:
Фізико-хімічні властивості
Декстрозний еквівалент- 97
Показник заломлення (20ºС) 1,4632…1,4656
Щільність, кг/дм3 (20ºС) 1,3454…1,3515
В'язкість, спз (40ºС) 95…105
Кольоровість (од. RBU), не більше 25
Сухі речовини 70,5…71,5
Масова частка SO2, мг/кг 0,6
рН 4,0…6,0
Масова частка золи, %, трохи більше 0,1
Калорійність/100 г 287
Органолептичні характеристики
Зовнішній вигляд в'язка рідина
Смак солодкий, без смаку
Запах без запаху
Солодкість (сахароза – 100%) 89…99%
Характерний вуглеводний склад (% на суху речовину)
Фруктоза 40...44
Глюкоза 50...54
Мальтоза 2...3
Мальтотріозу 2
Вищі цукри 1
Мінімальне замовлення 6 кг!